Elkészítés: Az édesítőszert a tojással habosra verjük, hozzáadjuk a tejszínt és a tejet. Elkeverjük az átszitált liszttel és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a darált mogyorót, a szezámmagot és a zabpelyhet. Körülbelül egy óra hosszat hideg helyen pihentetjük a masszát. Lisztes kézzel 40 golyócskát formázunk a masszából. A golyócskákat, nem túl szorosan, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Villával kicsit ellapítjuk őket. 200ºC –os sütőben addig sütjük, míg egy kicsit meg nem barnulnak. Végül a kihűlt sütiket a gőz felett felolvasztott csokoládéval és kókuszzsírral bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.