A csirkecombokat megsózom, borsozom, tepsibe rakom, megszórom kevés pirospaprikával. A zsírt közé rakom, a hagymát cikkekben, a fokhagymát darabolva szintén hozzáteszem. Öntök alá 1 dl vizet.
Közepes hőfokra a sütőbe teszem.
Amikor a zsír felolvadt, kiveszem és a pirospaprikás tetejét meglocsolom, így az feloldódik a húson, nem fog megégni, de nagyon szép színe lesz tőle. Ha elpárolgott a víz, mindig kis adagokban pótolom és ilyenkor meglocsolom a húst. Amikor puha, zsírjára sütöm, megpirítom kicsit.
A hagyma megpárolódik, megpuhul, a hús mellé adott petrezselymes újkrumplira szedem.
Savanyúság vagy saláta kell hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.