Elkészítés: A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A májat megtisztítjuk és felaprózzuk. A szalonnát és a hagymát apró kockára vágjuk.
Egy serpenyőben a szalonnakockákat kisütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a májat, összesütjük, végül a zsemlemorzsát hozzákeverjük, fűszerezzük. Hagyjuk kihűlni.
A kiklopfolt csirkemelleken eloszjuk a májas masszát, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk, ha kell, fogvájóval összetűzzük. Bő olajban kisütjük.
Rizi-bizi, bármilyen (kukoricás, gombás, stb.) rizs, de hasábburgonya is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.