Elkészítés: A csirkecombok bőrét fakanál segítségével fellazítjuk, ízlés szerint fűszerezzük.
A májat megtisztítjuk, az apró kockára vágott vöröshagymát a zsiradékon megfuttatjuk, hozzáadjuk a májat, megszórjuk borssal, majoránnával, kakukkfűvel, és rövid ideig pároljuk, majd lehűtjük. Finomra vágott petrezselyemmel, beáztatott, kinyomkodott, elmorzsolt zsemlével, 2 tojással alaposan összekeverjük. Az így elkészített tölteléket a comb bőre alá töltjük.
A töltött combokat beáztatott római tálba tesszük, és magas hőfokon megsütjük. Sütés közben többször meglocsoljuk.
Vegyes zöldségkörettel vagy sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.