Elkészítés: A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, karikákra szeleteljük, hozzáadjuk a darabolt vöröshagymát, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, ízesítjük sóval, cukorral, ecettel, kicsit erőteljesebben mint általában a salátákat, mert a burgonya az ízeket átveszi. Lefedjük, 1 éjszakát a hűtőben érleljük.
Másnap a burgonyáról a páclevet leszűrjük, hagyjuk teljesen lecsöpögni, a hagymadarabokat eltávolítjuk belőle, és a burgonyát összekeverjük a mártással.
A majonézhez a 3 tojás sárgáját a 3 dkg vajjal és 1 evőkanál mustárral vízgőz felett kézi habverővel pár perc alatt besűrítjük, majd levesszük a gőzről, és több részletben simára keverjük benne a tejfölt. Ízesítjük kevés sóval, porcukorral, fehérborssal, citromlével (ha szükséges, további mustárral).
Tálalásnál lilahagyma karikákkal is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.