Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, ezután enyhén sós, ételízesítős vízben megfőzzük.A penne tésztát sós vízben kifőzzük. A gyümölcsöket apró kockákra vágjuk.
A majonézt, a tejfölt, a porcukrot a citromlevet összekeverjük. Ízlés szerint fehérborssal ízesíthetjük, a cukrot szintén ízlésünknek megfelelően használjuk.
Miután a tészta és a hús kihűlt, összekeverjük a gyümölcsökkel és az öntettel, és hideg helyre tesszük.
Fogyasztás előtt pár órát hűtsük, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.