Elkészítés: A krumplit sós vízben héjával megfőzzük, majd meghámozzuk, és langyosra hűtjük. A 2 nagy vöröshagymát nagyon apróra kockázzuk, enyhén sózva összekeverjük és állni hagyjuk. Közben a tojások sárgáját egy keverőtálban 1 mokkáskanál sóval robotgéppel, olajat csepegtetve bele folyamatosan keverjük, amíg vaj keménységű lesz. Ekkor beletesszük a citromlevet apránként, folyamatos keverés mellett. A kihűlt burgonyát apró kockára vágjuk. Egy tálba leteszünk belőle egy réteget, majd a meggyengült vöröshagymából és az apró kockára vágott csemegeuborkából szórunk rá, végül a kész majonézből adunk hozzá, majd lazán összekeverjük. Ha szükséges, kicsit sózhatjuk is. Ezt a műveletet addig folytatjuk, míg tartanak a hozzávalók. A tetejét elsimítjuk és díszítjük, mint a hidegtálakat. Másnapra a legfinomabb, mert addigra jól összeérnek az ízek. Bármilyen húshoz, akár meleg friss húshoz, akár hideg sültekhez kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.