Elkészítés: A krumplit héjában sós vízben puhára főzzük, majd langyosan meghámozzuk, daraboljuk. A vöröshagymát is darabolva adjuk hozzá.
Annyi salátalevet készítünk vízzel, sóval, ecettel, cukorral, amennyi ellepi, összekeverjük, lefedve a hűtőben kb. 2-3 órát hagyjuk pácolódni (az se baj, ha egy éjszakát).
A krumplit leszűrjük, a hagymát eltávolítjuk belőle.
A tojások sárgáit a vajjal és kb. 1 evőkanál mustárral vízgőz felett kézi habverővel pár perc alatt besűrítjük. Levesszük a tálat a gőzről, kikeverjük a tejföllel, fűszerezzük sóval, borssal, porcukorral, citromlével, és beleforgatjuk a leszűrt krumplit.
Tálalásig a hűtőben érleljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.