Elkészítés: A hússzeleteket kiverjük. A szalonnát felszeleteljük és bevagdossuk (kakastaréj), kisütjük és félretesszük. A kisült zsírban megpirítjuk a karikára vágott hagymát, és azt is félretesszük. Még mindig ebben a zsírban átsütjük a húst, fűszerezzük. Felengedjük kicsi vízzel és a borral, és puhára pároljuk. Ha újkrumpliból csináljuk, elkészíthetjük a hús szaftjában előfőzés nélkül is. Egyéb esetekben a kockára vágott krumplit megfőzzük, a hús szaftjába forgatjuk. Tálalás: a hús és a krumpli mellé (rá) tesszük a szalonnát és a kisült hagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.