Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk és elfelezzük.
Elkészítjük a tölteléket: a tojások sárgáját a cukorral, a tejföllel, az olvasztott margarinnal és a reszelt citromhéjjal kikavarjuk. Hozzákeverjük a lisztet, a szódabikarbónát, a darált mákot és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A tészta egyik felét kinyújtuk, tepsibe rakjuk, rákenjük a tölteléket, rátesszük a tészta kinyújtott másik felét. Villával megszurkáljuk, és közepesen forró sütőben megsütjük.
Tetejére porcukrot hintünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.