A süteményalaphoz késes aprítóban összedolgozzuk a mandulát, a datolyát, a kókuszreszeléket és a mákot. A masszát kiolajozott szögletes, kapcsos tortaformába nyomkodjuk.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A krémsajtot habosra keverjük a cukorral és a megmosott citrom lereszelt héjával. A megmosott szedret botmixerrel pürésítjük. Néhány kanálnyit félreteszünk, a többit a krémsajthoz adjuk, majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt is.
A zselatinlapokat kinyomkodjuk, majd egy kis lábasban, melegítve feloldjuk őket. Hozzákeverünk egy kevés szedres krémet, majd óvatosan a többi szedres krémhez forgatjuk az egészet.
A krémet a süteményalapra simítjuk, majd a hűtőbe tesszük legalább 3 órára. Kivesszük a formából, kockákra vágjuk, és a félretett pürésített szederrel tálaljuk, illetve néhány szem friss gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.