Elkészítés: A kétféle lisztet elkeverjük, elmorzsoljuk a margarinnal. Ezután hozáadjuk a sütőport, 2 tojássárgáját, a sajtot, a mákot, ízlés szerint sót. Annyi tejföllel összegyúrjuk, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk. Ha a tészta elválik az edény falától és a kezünktől, akkor kész.
Lisztezett deszkán fél cm vastagságúra nyújtjuk, megkenjük a tojásfehérjével, megszórjuk szezámmaggal, derelyevágóval rudakat vágunk. Zsírozott tepsibe helyezzük, és 180 fokos előmelegített sütőben készre sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.