Elkészítés: A malaccombot sózom, borsozom, rászórom az apróra vágott fokhagymát, egy nyél nélküli serpenyőben zsíron beteszem az előmelegített sütőbe 180 C fokon sülni.
A krumplit héjában megfőzöm, majd megpucolom, hasábokra vágom, s megforgatom a malachús zsírjában, szórok rá pirospaprikát.
Egy serpenyőben kevés olajon cukrot karamelizálok, beleteszem az aprított hagymát, a köménymagot, majd az almát és a legyalult káposztát, locsolok rá kevés borecetet, s megpárolom. Amikor majdnem kész, öntök rá vörösbort.
A narancsot meghámozom, a héjáról levágom a fehér részt, darabolom, a húsát is. Serpenyőbe teszem a narancsokat, szórok rá cukrot, locsolok rá egy kevés narancslét, s megpárolom.
A sült malaccombot felszeletve, a krumplival, a vörösboros lilakáposztával és a narancsmártással tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.