Vörösbársony piskóta:A kefirben elkeverjük az ételfestéket majd hozzá adjuk az olajat. Tojássárgáját külön választjuk a feherjétől a sárgáját a cukor felével kihabositjuk hozzá adjuk a kefires egyveleget elkeverjük. A száraz hozzávalókat egy tálba rakjuk majd a tojássárgás masszához adagoljuk. Maradék cukrot a fehérjéhez apránként hozzá adagoljuk és kemény habbá verjük.Majd a fehérjét kisebb adagokban hozzá keverjük a masszához.A masszát megfelezzük és 2 db 20cm átmérőjű tortaformába 150 fokon 1 órát sütjük. Kihülés után ketté vágjuk a piskótákat.Málna krém:A málnát leturmixoljuk majd egy szűrőn átszűrjük az így kapott pürét felrakjuk melegedni a kristálycukorral hozzá adjuk a keményítőt és egy puding állagú krémet kell kapjunk. Kihűtjük és hozzá keverünk 50g mascarponét.Tejszint a 200 g mascarponét és a porcukrot egy keverőtálba tesszük és kemény habbá verjük majd hozzá adjuk a málna krémet és még így is átkeverjük.Fehércsokis tortaburkoló krém:200ml habtejszínt felteszünk melegedni egy edényben. A csokit darabokra tördeljük és egy edénybe tesszük majd leöntjük a forró tejszínnel, elkeverjük ha szükséges le is szűrhetjük. Folpackkal letakarjuk és kihűtjük majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.Miután kihült a maradék tejszínnel mascarponéval vaníliapasztával kemény habbáverjük.A piskóta lapokat megtöltjük a málnás krémmel és 3-4 órára hűtőbe tesszük.Végül elérkeztünk az utolsó lépéshez a fehércsokis krémmel burkolhatjuk a tortát. Majd ízlést szerint dekorálhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.