Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Málna krémes vörösbásony torta fehércsokis krémmel burkolva recept
recept
Rafinált

Málna krémes vörösbásony torta fehércsokis krémmel burkolva

120 perc
10 adag
Átlagos
2021. 10. 03.

Elkészítés

  1. Vörösbársony piskóta:A kefirben elkeverjük az ételfestéket majd hozzá adjuk az olajat. Tojássárgáját külön választjuk a feherjétől a sárgáját a cukor felével kihabositjuk hozzá adjuk a kefires egyveleget elkeverjük. A száraz hozzávalókat egy tálba rakjuk majd a tojássárgás masszához adagoljuk. Maradék cukrot a fehérjéhez apránként hozzá adagoljuk és kemény habbá verjük.Majd a fehérjét kisebb adagokban hozzá keverjük a masszához.A masszát megfelezzük és 2 db 20cm átmérőjű tortaformába 150 fokon 1 órát sütjük. Kihülés után ketté vágjuk a piskótákat.Málna krém:A málnát leturmixoljuk majd egy szűrőn átszűrjük az így kapott pürét felrakjuk melegedni a kristálycukorral hozzá adjuk a keményítőt és egy puding állagú krémet kell kapjunk. Kihűtjük és hozzá keverünk 50g mascarponét.Tejszint a 200 g mascarponét és a porcukrot egy keverőtálba tesszük és kemény habbá verjük majd hozzá adjuk a málna krémet és még így is átkeverjük.Fehércsokis tortaburkoló krém:200ml habtejszínt felteszünk melegedni egy edényben. A csokit darabokra tördeljük és egy edénybe tesszük majd leöntjük a forró tejszínnel, elkeverjük ha szükséges le is szűrhetjük. Folpackkal letakarjuk és kihűtjük majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.Miután kihült a maradék tejszínnel mascarponéval vaníliapasztával kemény habbáverjük.A piskóta lapokat megtöltjük a málnás krémmel és 3-4 órára hűtőbe tesszük.Végül elérkeztünk az utolsó lépéshez a fehércsokis krémmel burkolhatjuk a tortát. Majd ízlést szerint dekorálhatjuk is.

Recept értékelése

Ajánljuk még

Kolbászos tészta
Recept
Egyszerű

Kolbászos tészta

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
SÁNDOR ADRIENN szerző profilképe

SÁNDOR ADRIENN

Madártej
Recept
Egyszerű

Madártej

35 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Pataky Krisztina szerző profilképe

Pataky Krisztina

Pisztáciás halva
Recept
Egyszerű

Pisztáciás halva

150 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Egyszerű zellerkrémleves
Recept
Egyszerű

Egyszerű zellerkrémleves

30 perc
|
2 adag
|
Olcsó
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Fűszeres sütőtökös pite
Recept
Egyszerű

Fűszeres sütőtökös pite

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Hegyiné Móricz Emília szerző profilképe

Hegyiné Móricz Emília

Gesztenyés álom
Recept
Egyszerű

Gesztenyés álom

75 perc
|
12 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Sztrapacska
Recept
Egyszerű

Sztrapacska

45 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Frankfurti leves alaprecept
Recept
Egyszerű

Frankfurti leves alaprecept

45 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ketchupos-virslis falatka
Recept
Egyszerű

Ketchupos-virslis falatka

25 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Friss receptek

Kolbászos tészta recept
Recept
Egyszerű

Kolbászos tészta

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
SÁNDOR ADRIENN szerző profilképe

SÁNDOR ADRIENN

Madártej recept
Recept
Egyszerű

Madártej

35 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Pataky Krisztina szerző profilképe

Pataky Krisztina

Pisztáciás halva recept
Recept
Egyszerű

Pisztáciás halva

150 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Egyszerű zellerkrémleves  recept
Recept
Egyszerű

Egyszerű zellerkrémleves

30 perc
|
2 adag
|
Olcsó
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Fűszeres sütőtökös pite recept
Recept
Egyszerű

Fűszeres sütőtökös pite

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Hegyiné Móricz Emília szerző profilképe

Hegyiné Móricz Emília

Gesztenyés álom recept
Recept
Egyszerű

Gesztenyés álom

75 perc
|
12 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Sztrapacska  recept
Recept
Egyszerű

Sztrapacska

45 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Frankfurti leves alaprecept
Recept
Egyszerű

Frankfurti leves alaprecept

45 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Ketchupos-virslis falatka recept
Recept
Egyszerű

Ketchupos-virslis falatka

25 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Káposztás tészta recept
Recept
Egyszerű

Káposztás tészta

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Habkönnyű túrós (cukor- és gluténmentes) recept
Recept
Egyszerű

Habkönnyű túrós (cukor- és gluténmentes)

25 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Tökös-mákos rétes pofonegyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Tökös-mákos rétes pofonegyszerűen

60 perc
|
6 adag
|
Átlagos
Somogyi Bea szerző profilképe

Somogyi Bea

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.