A zselatinlapokat hideg vízben áztatjuk. A málnát sűrűszövésű ruhába téve és batyut formálva belőle, folyóvíz alatt megmossuk. A batyut folyamatosan csavarva a málna levét kipréseljük.
A tojássárgáját kissé habosra keverjük a kristálycukorral, majd hozzáadjuk a megduzzadt zselatinlapot, kevés málnalét. Alacsony hőfokon felolvasztjuk, majd felengedjük az összes málnalével.
Forráspontig melegítjük, majd a kemény habbá vert tejszínnel is összedolgozzuk.
Hűtve, de nem túl hidegen tálaljuk. Fogyasztás előtt málnasziruppal, tejszínhabsprayvel, friss piros és sárga málnaszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.