Elkészítés: A krémhez villával összetörjük a málnát. A fehér csokit gőz fölött megolvasztjuk. A habtejszínt felverjük.
Kézi robotgéppel összekeverjük a mascarponét az olvadt csokival és a barna cukorral, majd az egészet hozzáadjuk a tejszínhabhoz. A végén az összetört málnát is belekeverjük a csokis-tejszínes habba.
A szirup hozzávalóit jól elkeverjük. Egy tál aljába egy rétegnyit fektetünk a szirupba mártogatott babapiskótákból. Rákenünk egy réteget a csokis gyümölcskrémből, majd málnával megszórjuk. Addig folytatjuk ezt a rétegezést, míg a hozzávalók el nem fogynak.
Figyeljünk, hogy a végén krém kerüljön a beáztatott piskótákra.
Meghintjük kakaóporral, és málnaszemekkel díszítjük.
Hűtőbe tesszük 5-6 órára, de ha van rá lehetőség, akkor egy teljes éjszakára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.