Elkészítés: A puszedlit vagy a babapiskótát márzsásra tördelem, összekeverem az olvasztott vajjal, és lenyomkodom egy tortaforma aljára, hűtőbe teszem 10-15 percre.
A ricottához adok ízlés szerint cukrot, a lime levét és héját, a narancs héját, a mézeskalács fűszert, a zselatint, jól elkeverem. Beleforgatom a felvert tejszínt, majd a puszedlire öntöm. A tetejére málnaszemeket nyomkodok (lehet rétegezni is a málnával: egy réteg túrókrém, egy réteg málna, egy réteg túrókrém, egy málna, vagy a pépesített málnával rétegezni).
Összeütögetem egy kicsit, és jó 2 órára hűtőbe teszem. A tetejét málnapürével díszítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.