Elkészítés: A puszedlit vagy a babapiskótát márzsásra tördelem, összekeverem az olvasztott vajjal, és lenyomkodom egy tortaforma aljára, hűtőbe teszem 10-15 percre.
A ricottához adok ízlés szerint cukrot, a lime levét és héját, a narancs héját, a mézeskalács fűszert, a zselatint, jól elkeverem. Beleforgatom a felvert tejszínt, majd a puszedlire öntöm. A tetejére málnaszemeket nyomkodok (lehet rétegezni is a málnával: egy réteg túrókrém, egy réteg málna, egy réteg túrókrém, egy málna, vagy a pépesített málnával rétegezni).
Összeütögetem egy kicsit, és jó 2 órára hűtőbe teszem. A tetejét málnapürével díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.