A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat .A fehérjét habbá verjük ,majd hozzáadjuk a sárgáját végül a sütőporral elkevert lisztet.a piskóta lap kihűltA masszát egy 20X30 cm -es sütőpapírral bélelt tepsibe kenjük 170-ra előmelegített sütőbben 12 -14 perc alatt készre sütjük.Amikor piskótalap egy magas peremű tepsit kibélelünk frissen tartó fóliával ,majd belehelyezzük a tésztát, kirakjuk málna szemekkel .A krémhez a joghurtot, a cukrot ,a túrót, a citromlevét,a reszelt citromhéját és a málnapürét simára keverjük,majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt,végül az 1 dl hideg vízben megduzzasztott és mikróban forróra melegített zselatint.A krémet óvatosan az előkészített lapra öntjük,hogy ne guruljanak el a málnaszemek.Legalább 2-3 órára a a hűtőbe tesszük dermedni.Forró vízbe mártott késsel szeleteljük friss málnával menta ,vagy citrom levéllel díszítjük.
Megjegyzés
Egy igazi ízbomba,az izek harmóniája van a süteményben és egy csoda szép sütémény!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.