Elkészítés: A vajat habosra keverjük a tojásokkal, a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejet. A tésztát kivajazott tortaformába öntjük, és előmelegitett sütőben mérsékelt tűz mellett aranysárgára sütjük.
A zselatint 1/2 dl vizben megáztatjuk, a túrót 3 evőkanál cukorral simára keverjük. A zselatint állandó keverés mellett kis lángon melegítjük, és apránként hozzáadjuk a túrót. A tejszínt a maradék cukorral felverjük, a túrós masszához keverjük.
A kihűlt tortát bevonjuk a túrókrémmel. A tetejére ráteritjük a málnát. Elkészítjük a gyümölcskocsonyát, és langyosan ráöntjük a málnára. Egy órára hűtőbe tesszük a tortát, majd tejszínhabbal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.