Elkészítés: A joghurtokat, a zselatint és a cukrot jól elkeverve lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, lehúzzuk a tűzről, és hűlni hagyjuk.
Ez idő alatt a tejszínt robotgéppel kemény habbá verjük, és a már kihűlt joghurttal összekeverjük. A szörpöt beleöntjük, majd kivajazott őzgerincformába vagy a bevizezett vákuumos műanyag tálunkba öntjük, és alufóliával letakarjuk vagy lezárjuk.
Ha ezzel kész vagyunk, akkor a hűtőben min. 4 órát pihentetjük.
Megkocsonyásodik, ekkor a formából kifordítjuk!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.