Elkészítés: A piskótákat tálcára helyeztem egymás mellé, majd mandarin levét csorgattam rájuk. Pár csepp narancslikőrt is tettem a piskótákra.
A mandarin húsát apróra vágtam, és hozzákevertem a mascarponéhoz. A tejszínt keményre vertem, majd 1 citrom héját reszeltem bele. 1 kanál porcukrot, 1 tasak vaníliás cukrot adtam hozzá, és összekevertem a mascarponéval.
A tányér legaljára 1 kanál mascarponés keverék került, majd 2 piskótát ragasztottam bele, egymással párhuzamosan. Erre újabb kanál keverék került, és merőlegesen újabb két piskótát nyomtam bele. Még egy szintet csináltam így, majd a tetejét bőven beburkoltam a tejszín és a mascarpone keverékével. Ezt másik 3 tányéron megismétlem a hozzávalókkal.
Cukrot karamellizáltam, szilikonlapra csorgattam, igyekezve, hogy nonfiguratív formákat készítsek a díszítéshez. Amikor megszilárdult, óvatosan lehúztam, majd ezzel díszítve tálaltam a tiramisut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.