Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Tejszínes gombaleves
Rakott zöldbab darált hússal
Édes polenta vagy puliszka
Krémes spenótfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Kijevi csirkemell rizibizivel
Babgulyás
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Finomfőzelék
Tojásos nokedli fejes salátával
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Toros káposzta
Epres blondie
Tárkonyos csirkeraguleves
Mandulába panírozott hal krumplisalátával recept
recept
Bonyolult

Mandulába panírozott hal krumplisalátával

0 perc
4 adag
Átlagos
4
2003. 09. 25.

Elkészítés

Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.

Elkészítés: A levest felforraljuk, belekeverjük a hagymát, és 3 percig főzzük. Félrehúzzuk, hozzáadjuk az ecetet, a mustárt, és sóval, borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A burgonyát még melegen meghámozzuk, kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk, és leöntjük a hagymás lével. A retket megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, és a burgonyához keverjük. A mandulát durvára összevágjuk, összekeverjük a zsemlemorzsával, és mélytányérba öntjük. A lisztet elkeverjük egy csipet sóval és borssal, szintén mélytányérba tesszük. A tojást felverjük a tejjel. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy tepsit. A halat leöblítjük, megforgatjuk a lisztben, a tojásban és a mandulás zsemlemorzsában. Jól rányomkodjuk a halra, és a tepsibe rakjuk. A sütő középső rácsán kb. 15 percig sütjük. A burgonyasalátával tálaljuk.

Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 760 kcal

Recept értékelése

4 / 5

1 értékelés

Ajánljuk még

Tócsnipalacsinta
Recept
Egyszerű

Tócsnipalacsinta

20 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

Tegnap, 10:00

Házi vaníliasodó
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Friss receptek

Tócsnipalacsinta recept
Recept
Egyszerű

Tócsnipalacsinta

20 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

Tegnap, 10:00

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.