Elkészítése: A hozzávalókat összekeverjük, a tésztát legalább egy órát a hűtőszekrényben pihentetjük. Egy tortaformában egyenletesen eloszlatjuk.A cukrot, a vajat és a tojást összekeverjük, rákenjük a tortaformában szétterített tésztára. A sárgabarackokat megmossuk, elfelezzük; ha befőtt, leszűrjük. A barackot egyenletesen elosztjuk, belenyomkodjuk a krémbe, majd az egészet megszorjuk darált vagy apróra vágott mandulával. Sütőben 10 percig 280°C-on, majd 40 percig 200°C-on sütjük. Nem sokkal a sütés befejezése előtt mézzel megkenjük a süteményt, majd mikor a méz karamellszínü lesz, kivesszük a sütőből. Langyosan vagy hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.