Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és fóliába csomagolva betesszük a hűtőszekrénybe legalább 1 órára.
Akkor vékonyra nyújtjuk és karikákat vágunk belőle, majd kibélelünk velük kis piteformákat. Mindegyiket villával megszurkáljuk, sütőpapírt teszünk rájuk, majd rizst szórunk a tetejükre. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Aztán eltávolítjuk a rizst és a sütőpapírt, kihűtjük.
A krém hozzávalóit (a vaj kivételével) alaposan összekeverjük, és lassú tűzön addig főzzük, amíg besűrűsödik, hozzákeverjük a vajat, majd kihűtjük.
A mangós feltéthez a cukrot serpenyőben karamellizálódásig pirítjuk, belecsavarjuk a citrom levét, majd a felcsíkozott mangókat. A mangót folytonosan kevergetve addig melegítjük, amíg bevonódik a karamellel.
A piték belsejét megkenjük a kihűlt krémmel, kirakjuk a gyümölcscsíkokkal, és megöntözzüka karamellel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.