Elkészítés: A meggyet megmossuk, megtisztítjuk, kimagozzuk. Leöntjük a pálinkával, és néhány órát állni hagyjuk.
A marcipánt lereszeljük, összekeverjük a mascarponéval, a vaníliás cukorral és ízlés szerint porcukorral, alaposan kikeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.
A meggyet kevés porcukorral felforraljuk, majd belekeverjük a pici vízzel elkevert keményítőt, sűrűsödésig kevergetjük, levesszük a tűzről, és hagyjuk hűlni.
A marcipánhabot a meggyel rétegezve kelyhekbe kanalazzuk, de lazán összeforgatva is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.