Elkészítés: Elsőként a krémet készítjük el. A mascarponét és a tejszínt habosra keverjük, a porcukrot hozzáadjuk, tovább keverjük mindaddig, amíg szilárd állagú krémet nem kapunk. A kókuszreszeléket és a likőrt belekeverjük.
A krém 2/3 részével megkenjük a szétnyított piskótatekercset, melynek hosszanti oldalán, a tekercs szélén elhelyezzük a 2 db kókuszos rudat, majd a piskótát szorosan feltekerjük. A tekercs tetejét és oldalát bevonjuk a krém félretett részével, és megszórjuk pirított kókuszreszelékkel. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.