Elkészítés: A marhahúst szeletekre vágom, és fél órára a fagyasztóba teszem, mert félig fagyottan lehet olyan szép vékonyra szeletelni ami könnyen megpirul a wokban.
Elkészítem ízlés szerint a pácot: a fokhagymákat lereszelem, a szecsuáni borsot szétnyomkodom, és a többi hozzávalóval egy tálban elkeverem. A marhahúscsíkokat beleforgatom ebbe a pácba, majd lefedve pár órára hűtőbe teszem.
A zöldségeket megtisztítom, a szárzellert felszeletelem, a gombát apróbb darabokra vágom, a sárgarépát egyforma vékony csíkokra darabolom. A fagyasztott zöldségkeveréket kiengedem, ne hűtse le a wokot, amikor belekerül.
A forró wokba egymás után belerakom a húscsíkokat a páclével együtt, pár percig pirítom, majd kiveszem egy másik tálba, és letakarom. Ezután jönnek bele a zöldségek, még roppanósra pirítom őket, végül a húst ismét visszaforgatom a zöldségekhez.
Kurkumás rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.