Elkészítése: A csirkecombokat 6-7 órával a sütés elõtt besózom, és egy kiolajozott tepsibe fektetem. A bõrös felsõ felüket mézzel vékonyan megkenem. A citromok kicsavart levét, a vizet és a bort összekeverem, beleteszem a megtört fokhagymagerezdeket. Ráöntöm a csirkékre. Alufóliával lefedem, hûtõbe teszem, és hagyom, hogy picit átjárja a páclé. Fólia alatt sütöm, közben gyakran locsolom a saját levével, egyszer félidõben meg is fordítom. Ha a levét elsülné, pici vízzel pótlom. Mikor puha-omlós a csibénk, visszafordítom, hogy a bõre legyen felül, és leveszem a tepsirõl a fóliát. Erõsebb hõfokon addig sütöm, míg szép piros-ropogós lesz. Zöldséges rizottóval tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.