Elkészítés: Szuflé formában készítettem, de másképpen is el lehet készíteni, csak így egyszerűbb. A formákat kivajazzuk, kakaóporral megszórjuk.
A krémsajtos massza hozzávalóit robotgéppel kikavarjuk. A csokis masszához vízfürdő felett felolvasztjuk a vajat és a csokoládét. Mikor kissé kihűlt, hozzákavarjuk a többi hozzávalókat.
A formákat kétharmadig töltjük a csokis masszával, majd egyenlően elosztjuk a sajtkrémet a tetejükön. Egy késsel kavaró mozdulattal márványos mintát varázsolunk, és már toljuk is be az előmelegített sütőbe.
35 percig sütöttem, és ha már egy kicsit kihűlt, ki lehetett borítani a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.