Az összes hozzávalót kimérjük egy tálba, majd alaposan kidagasztjuk amíg egy selymes felületű, lágy tésztát nem kapunk. Majd letakarva 1 órát kelesztjük.A megkelt tésztát tegyük egy lisztes felületre, gyúrjuk át és nyújtsuk ki téglalap formára 0,5-1 cm vastagra, és kenjük le a felületét olvasztott vajjal, ezután szórjuk meg a barna/nád cukros fahéjjal egyenletesen eloszlatva.Tekerjük fel a szélessebbik felénél kissé szorosan és vágjuk kb 3 cm vastagra. Majd rakjuk egy kivajazott tepsibe és letakarva így hagyjuk ismét kelni 30-40 percig. Amikor a csigák majdnem megkeltek, a sütőt előmelegítsük 170-180 fok alsó-felső sütés mód és kb 30-35 percig süssük. Amíg a csigák sülnek elkészítjük rá a krémet, ami a végén kerül a tetejére.A mascarponet a porcukorral a tejjel, vanníllia pasztával kikeverjük majd a mikróbam megolvasztott csokoládét is hozzáadjuk.Amikor készre sültek a csigák a tetején elkenjük ezt a mázat, és a tekerések közé is jusson. Ettől lessz olyan finom, szaftos, és puha!Várjuk meg amíg langyosra kihül és azután fogasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.