Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 160 Cº-ra.
A 6 tojás sárgáját, a cukrot és a kakaót habosra keverjük. Ezután belerakjuk a lisztet, és nagyon óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjéket, majd tűpróbáig sütjük.
A krém hozzávalóit krémesre keverjük.
Amint a piskóta elkészült, hagyjuk, hogy kicsit hűljön, majd rákenjük a krémet, és ismét berakjuk a sütőbe. Nem szabad sokáig sütni, nehogy a piskóta megégjen alatta!
Miután a sütéssel megvagyunk, érdemes várni pár órát, és csak utána folytatni, így nagyon jól megszilárdul a krém.
A csokiöntethez a vajat és az apróra tört csokoládét kis lángon vagy mikróban összeolvasztjuk. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a vizet, majd alaposan összekeverjük, és elosztjuk a krémen. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.