Elkészítés: Én általában a maradék fél grillcsirkét használom e célra (mivel ketten vagyunk, egy-egy étkezésre kb fél fogy el). A csirkehúst apró csíkokra vágom, és beleteszem egy jénai tálba. Az olajat, hagymát, kaprot, túrót, tejfölt és a sót, borsot (ízlés szerint egyedi fűszerekkel is nagyon finom) belerakom egy edénybe, és botmixerrel *mártássá* keverem. Amikor ez megvan, ezt a mártást egyenletesen ráöntöm a jénaiban levő csirkehúsra, majd beteszem a sütőbe, kb. 200 fokon 15 percig sütöm. Utána kiveszem, és ráreszelem a tetejére a sajtot, majd visszateszem a sütőbe, és addig sütöm, amíg a sajt szépen rápirul. Már készen is van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.