Elkészítése: A lisztet, a vajat és a csipet sót dolgozzuk össze, osszuk két felé úgy, hogy az egyik egy kicsit nagyobb legyen, mint a másik. Nyújtsuk ki mindkettőt köralakúra, a nagyobbikkal béleljünk ki egy kb. 25 cm átmérőjű, kivajazott sütőformát. Az almát hámozzuk meg, vágjuk ki a magházát, majd vágjuk vékony szeletekre. Az almaszeleteket tegyük a tésztára a lisztbe forgatott mazsolával rétegezve, majd szórjuk meg a fahéjjal elkevert cukorral. Ezután helyezzük a tetejére a másik tésztalapot, kenjük meg a tojásfehérjével, majd hintsük meg egy kevés cukorral. Előmelegített sütőben, 200 fokon süssük kb. 45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.