Elkészítés: Mossuk meg jól folyó víz alatt a rizst, szűrőben csurgassuk le. Rakjuk a vajat egy zománcozott edénybe. Tegyük bele a kurkumát, a szegfűszeget, a köménymagot és a fahéjat. Lassú tűzön, állandóan kevergetve pirítsuk 1-2 percig. Keverjük hozzá a rizst, a mazsolát és a sót. Pirítsuk még 2-3 percig. Öntsük rá a forró vizet. Forraljuk fel. Fedjük le, és közepesen meleg sütőben pároljuk 20-25 percig, vagy amíg a rizs megpuhul. Erősen csípős curryhez adjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.