A csirkét mossuk és tisztítsuk, majd papírtörlővel szárítsuk meg. Daraboljuk fel, és forró zsírban a húsok minden oldalát süssük meg.
A megtisztított hagymát vágjuk apróra, adjuk a húshoz, sózzuk és borsozzuk meg, majd süssük aranysárgára.
Öntsük a hús alá a sört és egy kevés csirkelevest, adjuk hozzá a mazsolát, majd pároljuk puhára.
A rizsszemeket mossuk meg, és forró olajban kissé pirítsuk át. Öntsük rá a maradék csirkelevest is, majd fedő alatt pároljuk puhára. Tegyük ki egy tálra, helyezzük rá a sörös csirkét, öntsük le a húslével, végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.