Elkészítés: A darált kekszet a puha vajjal összedolgozom, és csatos tortaforma aljára nyomkodom, majd a hűtőbe teszem. 1 dl langyos vízbe belekeverem az étkezési zselatint és félrerakom. A tojássárgáját a cukorral, a túróval, 1 citrom reszelt héjával és levével, a habtejszínnel és a zselatinos vízzel összedolgozom, majd belekeverem a tojások fehérjéből vert kemény habot. A kapott masszát a keksz tetejére öntöm, elsimítom, majd dermedésig hűtöm. A másik citromot vékonyan lehámozom, majd gyufaszálnyi csíkokat vágok belöle. A színtelen tortazselét elkészítem előírás szerint, belefőzöm a felcsíkozott citromhéjat, és belecsavarom a citrom levét is. Ha már kezd dermedni a zselé, a túróra öntöm, és egyenletesen elsimítom. Jól lehűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.