Elkészítés: A tököt meghámozzuk félbevágjuk, kimagozzuk, megsózzuk, és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Kicsi vizet rakunk a tepsi aljába, és 200 fokon félpuhára sütjük a tököt.
Az apró kockára vágott hagymát olajon megfuttatjuk, a darált húst hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a bazsalikomot, az oregánót, a sűrített paradicsomot és a préselt fokhagymát, majd 15 percig pirítjuk.
A rizst puhára főzzük, a vízbe fél húsleveskockát teszünk.
A húst és a rizst összekeverjük, és megtöltjük a masszával a tököket.
10 percig sütjük 250 fokon. Reszelt sajttal megszórjuk, visszetesszük a sütőbe, és ráolvasztjuk. Tálalás előtt a tetejét egy csíkban tejföllel megkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.