Elkészítés: A túrót az egyik tojássárgájával, a fűszerekkel és a medvehagymával összekeverjük.
A tésztát kinyújtjuk 3 mm vastagra, kisebb téglalapokat vágunk belőle, és a közepére halmozunk a túrós töltelékből. A széleit megkenjük tojásfehérjével vagy csak vízzel, és a két csücskét egymásra hajtjuk. A két ellenkező oldalra teszünk 1-1 olívabogyót. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, megkenjük őket tojásárgájával.
200 fokos sütőben pirosra sütjük kb. 20 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.