Elkészítés: Először a lisztet, a sót és a sütőport összeöntjük, majd picit megforgatjuk, hogy elvegyüljön az alapanyag. Aztán beleöntjük a vizet és az olajat, végül beleütünk 2 tojást. Miután ezt jól összegyúrtuk kézzel, öntünk bele egy picit tejet, amennyit fel bír szívni a tészta. Ajánlott a kezet meglisztezni, hogy ne ragadjon hozzá a tészta. Miután jól meggyúrtuk, pár percig hagyjuk állni, végül kinyújtjuk olyan vastagságra, amilyen nekünk tetszik (amilyenre szeretnénk). Kis pohárral kiszaggatjuk, majd bő olajban kisütjük (kb. 1,5-2 perc, míg egy darab megsül, de ezt látni lehet majd rajta). Majd lekvárral, porcukorral fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.