Elkészítés: Olvaszd meg a csokikat a borral, keverd bele a meggyet, és hagyd kihűlni. Keverd ki a tojássárgáját a cukorral és a liszttel, majd add hozzá a csokis masszát. Verd fel a fehérjét habnak, majd óvatosan keverd bele a masszába. Kivajazott és lisztezett tortaformába öntsd, és tedd be a 170 fokos sütőbe kb. fél órára (azért időnként nézz rá). Ha kész, hagyd kihűlni, majd vedd ki a formából, és vágd ketté, majd a két lap közé kend a csokikrémet, majd a kész torta tetejére a mascarpone krémet, és dekorációként szórd meg a tetejét francia drazséval.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.