Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Őzgerincforma méretére vágjuk sütés után. A megmaradt piskótát felhasználhatjuk kókuszgolyónak is.
A meggykrémet elkészítjük: a meggyet összekeverjük a joghurttal, a tejszínt a porcukorral keményre verjük, majd összekeverjük, és hozzáadjuk a langyos vízben feloldott zselatint és a citromlét is.
Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával, majd beleöntjük a joghurtos krémet. A tetejére tesszük a tésztalapot. A hűtőben 2 órát dermesztjük.
A megdermedt süteményt kifordítjuk a formából, lehúzzuk róla a fóliát. Díszítjük tejszínhabbal, csokiforgáccsal, meggyel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.