Elkészítés: A liszteket a kakaóporral és a szódabikarbónával összekeverjük. Az egész tojásokat elektromos habverővel a cukorral 10 percig verjük, míg teljesen kihabosodik, majd hozzáadjuk a tejet, az olvasztott vajat, a mézet (nem melegen!), végül a kakaóporral és szódabikarbónával összekevert lisztet. A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük, és 180 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A tészta széleit körbevágjuk, kockákra daraboljuk.
A meggyet lecsepegtetjük, a díszítéshez teszünk félre belőle egész szemeket. A többit összeturmixoljuk vagy apróra vágjuk.
A pudingport a cukorral és a tejjel sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal összekeverjük. A krém 1/3 részét bevonáshoz félretesszük.
A többi krémhez hozzákeverjük a turmixolt meggyet és az apróra kockázott tésztát.
A kihűlt tésztánkat hosszában kettévágjuk. Az alsó lapra tesszük, elsimítjuk a meggyes krémet, befedjük a felső lappal, és bevonjuk az 1/3 rész tejszínes krémmel. A meggyszemeket olvasztott csokiba mártjuk. és a kijelölt kockák közepére tesszük. A maradék csokoládéval lespricceljük a süteményünk tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.