Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 200 fokra (gázsütőnél 6-os fokozat), és a muffinsütő horpadásait kibéleljük papírkapszlival. A puha vajat robotgéppel összehabosítjuk a cukorral meg a vanílarúd kipargatott belsejével, aztán egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. Ezután a liszthez szórjuk a darált mákot, a sütőport, meg az őrölt fahéjat, és fakanállal a cukros-tojásos-vajas elegybe forgatjuk. A masszára reszeljük a citrom héját, hozzáöntjük a tejet, meg a lecsöpögtetett meggybefőtett, és mindezt néhány mozdulattal elkeverjük. A kész tésztát kiadagoljuk a muffintepsi horpadásaiba, és nagyjából 20 perc alatt megsütjük. Akkor kész, ha a beléjük szúrt tű tisztán jön ki. 12 db lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.