Elkészítés: A babapiskótát lerakom egy szép, legalább 2 literes üveg- vagy porcelántál aljára. Erre szórom a magozott meggyet vagy meggybefőttet, nem kell kinyomkodni a levét. A joghurtot, a tejszínt és a tejfölt összekeverem, és a meggyre öntöm. Előző estés finomság, fanyar és krémes, aki édesebben szereti, tehet porcukrot a krémbe ízlés szerint. Egy estét áll a hűtőben (vagy reggel elkészítendő a délutáni vendégeknek), hogy a meggy levét jól beszívja a piskóta, és a krém kicsit megdermedjen.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.