Elkészítés: A tészta hozzávalóit a búzadara kivételével alaposan összedolgozzuk, majd kikent, lisztezett tepsibe tesszük a felét, és 10 perc alatt elősütjük.
Kivesszük, a tetejét megszórjuk búzadarával, és rárakjuk a kimagozott meggyet, ízlés szerint megszórjuk fahéjas porcukorral, majd a tészta másik felével befedjük. A tetejét tojássárgájával megkenjük, villával rácsozzuk, és visszatoljuk a sütőbe, megsütjük.
Sülés után tetejét meghintjük fahéjjal összekevert porcukorral. A tepsiben szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.