Elkészítés: A feketekávét 1 dl tejjel, a kristálycukorral és a rummal összekeverjük. A babapiskóta felét
egyenként megmártjuk a kávés tejben, és egy megfelelő jénai tálba lerakjuk a felét.
A vaníliás pudingport 2 dl hideg tejjel felverjük, a kész pudingot a
marcarponéval jól összedolgozzuk, a felét pedig a babapiskótára öntjük.
A krém tetejére rárakjuk a lecsepegtetett, magozott meggyet, és megszórjuk 1 evőkanál kakaóporral. A babapiskóta másik felét szintén megmártjuk a kávés tejben, sorban rátesszük a meggy tetejére, végül a megmaradt krémet rásimítjuk, majd megszórjuk 1 evőkanál kakaóporral.
Minimum 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.