Elkészítés: Először is a sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. Majd a tojások fehérjét habbá verjük, aztán hozzáadjuk az édesítőt, és kemény habbá verjük. Utána határozott mozdulatokkal beleforgatjuk a lisztet, a keményítőt és a szódabikarbónát, papírral bélelt tepsibe rakjuk, és kb. 5-10 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha kész, félretesszük hűlni.
A krémhez kimérjük a hozzávalókat, és lassú tűzön a szokott módon pudingot főzünk.
A tésztát egy nagy tálcára borítjuk, nem baj, ha még langyos, és hosszában 4 egyenlő részre osztjuk. A puding egyik felét rákenjük, majd meggydarabokat szórunk rá, és egymásra hajtva feltekerjük. A maradék pudingot a külsejére kenjük. 1-2 órára hűvösre tesszük.
Tálalás előtt a tejszínhabot felverjük, a süti tetejére kenjük, és magozott meggydarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.