A saláta leveleit távolítsuk el a torzsájáról. A nagy leveleket tépkedjük kisebbre, a kis középső leveleket hagyjuk egészben. Ez után mindegyiket mossuk meg és csöpögtessük le.
A paradicsomot mossuk meg, csöpögtessük le, távolítsuk el a szárvégeket, majd szeleteljük fel.
A paprikát vágjuk félbe, a magházat távolítsuk el, a húsát mossuk meg, majd vágjuk csíkokra. A sárgarépát hámozzuk meg, mossuk meg, vágjuk keskeny csíkokra.
Az uborkát mossuk meg, töröljük meg, miután a végeit levágtuk, szeleteljük fel. A szardíniát vegyük ki a dobozból, és villával törjük össze. Az olajbogyót szükség szerint magozzuk ki, végül az előkészített hozzávalókat keverjük össze egy tálban.
Az öntethez a megpucolt fokhagymát apróra vagdalva keverjük el az ecettel, a sóval, a borssal és a cukorral. Kézi habverővel keverjük bele az olajat, majd adjuk hozzá és keverjük bele a bazsalikomot. Az öntetet vegyítsük el a hozzávalókkal. A salátát hagyjuk kicsit összeérni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.