Elkészítés: A tököt és a burgonyát kockára vágom. A hagymát megpirítom a laskára vágott baconnel és a curryporral, hozzáadom a tököt és a burgonyát, felöntöm a levessel, belereszelem a gyömbért, hozzáadom a zúzott fokhagymát. Sózom, borsozom, ha valaki szereti a pikáns ízeket, egy pici chilipaprikát is adhat hozzá. Ha megpuhult a tök és a burgonya, akkor a botmixerrel pürésítem. Hozzáadom a tejszínt, és egyet forralok rajta. Csoda finom pár csepp tökmagolajjal tálalva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.