Elkészítés: Darabokra törünk és vízgőz felett megolvasztunk 20 dkg étcsokoládét. Egy lábasban felforraljuk a tejszínt, majd hozzákeverjük a cukrot (a creme double-ot tejszínnel hígított mascarponéval helyettesíthetjük). Hagyjuk langyosra hűlni, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét. Belekeverjük a likőrt és a mentát, majd habzsákba töltjük, megtöltjük vele a lyukas csokoládégolyókat, és 2 órára hideg helyre tesszük.
Vízgőz felett megolvasztjuk a maradék csokit, majd hozzáadjuk a kakaóvajat. A felét habzsákba töltjük, és lepecsételjük vele a csokoládégolyók tetejét.
Mikor már szilárd a pecsét, a pralinékat egyenként a maradék olvasztott csokoládéba mártjuk, óvatosan lerázzuk róluk a felesleget, és azonnal porcukorba forgatjuk. Rácsra téve hagyjuk teljesen megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.